Beneficiile pozitive oferite de porumb pentru organism

Vorbind din punct de vedere botanic, porumb este clasificat ca un bob, nu o legumă. Pentru a se îngropa în continuare în această întrebare, este necesară o scurtă privire la aspectele tehnice botanice de porumb. 
Pentru a identifica diferența dintre o de fructe și legume, planta de origine trebuie să fie privit. Dacă subiectul vine din partea de reproducere a plantei, acesta este clasificat ca un fruct, întrucât au fost din partea vegetativă a plantei, ar fi o legumă. Păstrarea acestor termeni în minte, de porumb este un fruct uscat, mai frecvent cunoscut ca un bob. 
Dacă de porumb este un cereale sau de legume, este un argument care, probabil, va prevala, deși concurenții de dezbatere care nu va argumenta popularitatea sa, și de ce ar fi?, descrie în mod adecvat de ce porumb a acumulat popularitate atât de mult: 
Porumb este al doilea nici unul în producție în întreaga lume. Numai in SUA, lanurile de porumb ocupa aproximativ 80 de milioane de acri de teren. 
Dintr-un punct de vedere international, mai mult de 20 la sută din hrana din lume implică porumb. 
Cele mai multe dintre porumbul cultivat in SUA este folosit pentru hrana animalelor și unele animale de companie prea, din cauza costurilor scăzute și marjele de profit. 
Porumbul nu numai hrana, beneficiile sale se ramifica la articole nealimentare, cum ar fi produsele cosmetice, etanol, medicină, țesături, cerneală și clei. 
Uleiuri de gătit, băuturi, amidon și produse alimentare îndulcitorii sunt toate produsi de porumb procesat.
Este porumbul bun sau rau pentru organismul tau?
Efectele negative ale porumbului
Nu există nici o îndoială că porumbul este într-adevăr o leguma sanatoasa, deși se încadrează scurt în comparație cu alții. Acesta este menționată ca o legumă amidon și este adesea clasificate împreună cu alte alimente cu amidon, cum ar fi paste, ca valoarea nutritivă pe care le oferă sunt mai mici decât valoarea oferită de legume non-amidon. Cartofi, mazăre, cartofi dulci și fasole sunt clasificate împreună cu porumb ca legumele bogate in amidon. 
Cercetatorii susțin că alimente bogate in amidon, în comparație cu alimentele non-amidon sunt bogate in calorii si carbohidrati, dar saraca in fibre, vitamine si minerale. Cincisprezece de grame este cantitatea medie de carbohidrati din porumb (în funcție de la Universitatea din Illinois de prelungire). Alimentele care contin cantitati mari de carbohidrati poate crește de zahăr din sânge, ceea ce înseamnă oameni cu diabet zaharat ar trebui să păstreze un ochi pe ingerarea lor de porumb.
Efectele pozitive ale porumbului
Proteine ​​și grăsimi 
Funcția principală de proteine ​​este de a repara celulele și de a construi muschi. Porumb dulce poartă o cantitate mică de proteine ​​(5 grame de proteine ​​într-o porție o cana). Din moment ce cantitatea recomandată de proteine ​​pentru un corp de sex masculin este de 56 de grame și pentru femei de 46 de grame, porumb dulce este un fel de mâncare popular cu fripturi, carne de pui, carne slaba de vita sau porc. Fiind saraca in grasimi, unt se adaugă la porumb dulce pentru a crește conținutul de grăsimi. 
Fibre 
Fiber ajută la stabilizarea nivelului de zahar din sange, prevenind constipația și reducerea efectului de colesterol ridicat. De fibre este de asemenea avantajos pentru persoane care încearcă să piardă în greutate, deoarece oferă sentimentul de a fi complet mult timp după ingestie. Porumb dulce conține aproximativ 3,5 grame de fibre per-ceașcă cu doza zilnică recomandată fiind de 30 de grame (pentru bărbați) și 20 de grame (pentru femei). 
Potasiu 
Potasiul este un nutrient important pentru organismul uman, necesară pentru funcționarea inimii, contracția musculară și de a face oasele mai puternice. Cantitatea de potasiu găsit într-o ceașcă de porumb este de aproximativ 330 de miligrame - cu 4,7 grame fiind doza recomandată pe zi, indiferent de sex. Pentru a compensa lipsa de potasiu, porumb poate fi un fel de mâncare cu fasole sau de spanac pentru a îndeplini doza recomandată de potasiu. 
Vitamina A 
Fiind și antioxidant, vitamina A este, desigur, destul de important pentru organism, dar funcționalitatea acesteia nu se oprește aici. Vitamina A este utilizat de către organismul uman pentru a crește puterea de țesuturi conjunctive și ajută umezește membranele mucoase in plamani. Doza recomandată pe zi de vitamina A este de 3000 de unități internaționale (pentru bărbați) și 2000 unități internaționale (pentru femei), cu porumb dulce, care conține 310 de unități internaționale per ceasca.

Afacerea Life Care

Postări populare